Aktiviteter

På Beitostølen finnes det mange aktiviteter både sommer og vinter. Siden Beitostølen ligger ved fjellet, er det mange aktiviteter for både store og små.

Vinter Aktivitet

På Beitostølen finner du det beste nordiske skianlegget for langrennski.

Om vinteren har Beitostølen mange nedfarter og skiheiser. Et par kilometer unna Beitostølen ligger Raudalen, der nedfartene er mye brattere enn på Beitostølen. Så hvis du søker utfordringer, er Raudalen noe for deg!!

Vinter!

I tillegg er det lange skiløyper i området rundt Beitostølen. Hvorfor ikke ta turen til vakre Bygdin? Opplev Jotunheimen på vinterstid, og hvis du er heldig med det fine været, får du en opplevelse i
eventyrverdenen. Tenk å vandre i disse flotte omgivelsene, med en Kvikk Lunsj i lomma og kakao i sekken. En flott tur for hele familien!

Kvelden kan tilbringes på After ski på Hytta Mat&Vinhus Det tilbys også kanefart.

Om sommeren har man også mange muligheter. Hvorfor ikke ta en tur i Jotunheimen en sommerdag? Man kan ha Beitostølen som base, og bruke flere dager på å gå på de høye fjellene Jotunheimen tilbyr deg. Hvis man ikke føler seg så sprek, trenger man ikke å bevege seg opp de høyeste toppene, men finne seg eget fjell som passer formen. De som vil ha de store utfordringene kan bevege seg oppover de lange og bratte tindene.

Innen hundekjøring anbefaler vi www.beitohuskytours.com. Kan også kombineres med arrangementer på Jotnetunet.
 
Man kan også prøve fiskelykken på Beitostølen. Med sine mange og flotte fiskevann, er Beitostølen et eldorado for fiskeelskere. Hva smaker ikke bedre enn en selvfisket, god fjellørret om kvelden. Fiskekort kan du forøvrig kjøpe i resepsjonen.

Fjellrittet

Turene er lagt opp slik at vi rir fra sted til sted og overnatter på fjellstuer, hytter, hotell og på villmarkstur i lavvo. Bagasjen blir fraktet med følgebil og vi har sadeltasker til det vi trenger å ha med for dagen. På villmarksturene pakker vi med oss alt vi trenger for 2 dager på hestene

.www.Fjellrittet.no

www.Fjellrittet.no

Kanefart

Om du skulle ha lyst på en tur til Beitostølen vinterstid så kan vi tilby kanefart. Vi tilbyr en stemningsfull tur med fakler og dombjeller ut i vinterkvelden. Små og store grupper er velkomne i våre sleder.

Om du reiser over Valdresflya, kan du rafte i Sjoa hvis du får lyst på en raftingopplevelse.

Beitostølen kan tilby butikker, utesteder og restauranter. Så Beitostølen har noe for enhver smak. Alle finner en aktivitet de liker. 

 

Jotnetunet ligger på Beitostølen camping. He får du servert tradisjonsrik mat i tradisjonsrike omgivelser. 

Flere aktiviteter finner du om du kontakter Turistinformasjon Beitostølen

Velkommen!